Kohti kultaista unelmaa

Tiedustelut

Arjen kiireistä johtuen pystyn parhaiten ja ajatuksella vastaamaan kysymyksiisi sähköpostitse royalistgoldens@outlook.com. Voit toki myös soittaa, p.050 317 3973 ja viestin jättäessäsi soitan toki takaisin. Tiedusteluissa toivon sinun kertovan alkuun itsestäsi ja toiveistasi:

  • Aikaisempi kokemuksesi koirista ja/tai kultaisestanoutajasta
  • Miksi juuri kultainennoutaja ja miksi toivot sitä minun kennelistäni
  • Mitä odotuksia sinulla on koirasta ja mitä olet ajatellut sen kanssa harrastaa
  • Millaiset ovat elinolosuhteesi, miten asut ja ketä kuuluu perheeseesi
  • Minkälaista arkea teillä eletään ja miten olet ajatellut järjestää pennun kotiuttamisen ja ensimmäiset viikot
  • Kumpi sukupuoli olisi juuri teille sopivampi

Pennuistani en ota ennakkovarauksia, mutta odotusaikana kartoitan niille sopivia koteja. Ensisijaisesti etsin aktiivisia ja harrastavia koteja hyvillä olosuhteilla. Huomioithan että mielestäni esim. kerrostaloasunto ei välttämättä ole ihanteellisin vaihtoehto näin isokokoisen ja pitkän kasvun vaativalle koiranpennulle. Mikäli tarjoamanne kohtaa toivomani, sovin kanssanne henkilökohtaisen tapaamisen viimeistään kolme viikkoa pentujen syntymän jälkeen. Tapaaminenkaan ei ole vielä myyntipäätös, vaan pentujen kodit varmistuvat toisinaan vasta aivan luovutuksen kynnyksellä. Laumaamme olet toki tervetullut tutustumaan muulloinkin niin sovittaessa.

 
Pentuja katsomaan

Ennen kuin tulet katsomaan pentuja, kirjoita ylös kysymykset, joihin haluat minulta vastauksen. Suloiset pennut vievät helposti kaiken keskittymiskyvyn ja mahdolliset mielessä pyörineet kysymykset saattavat unohtua kokonaan. 
Henkilökohtaisella tapaamisella haluan varmistaa että olemme asioista yhtä mieltä ja saan myöskin käsityksen siitä, miten suhtaudut koiriin ylipäätään laumamme vyöryessä sinua vastaan portilla saapuessasi.  Myös sinä saat käynnilläsi konkreettisemman käsityksen olosuhteistamme ja tutustut minuun ja laumaamme paremmin.

Mikäli ajatuksemme kulkivat tapaamisessamme samoilla kiertoradoilla, olet >> Askeleen lähempänä uutta perheenjäsentä.